7 saker du kan använda Listerine till – Nummer 2 måste du testa!

Listerine är en av de mest populära märken av munvatten som innehåller eukalyptol, mentol, metylsalicylat, och tymol. Dessa ingredienser har starka funktioner som kan användas till mycket mer än bara att skölja munnen.

Kolla in allt munskölj kan göra:

1. Deodorant. Detta är perfekt om du har slut på deodorant. Ta en bomullstuss och doppa den i munskölj. Nu är det bara att badda under armarna. Du kan också använda en sprayflaska.

2. Mjäll. Munskölj kan faktiskt används för att ta bort mjäll. Ingredienserna i munskölj har antiseptiska och antisvampegenskaper. Allt du behöver göra är att skölja håret och hårbotten med en blandning av 1/4 kopp munskölj blandat med en kopp vatten.

3. Löss. Ja, kan du bli av med löss med munskölj! Blötlägg ditt hår med munskölj. Ta sedan på dig en duschmössa. Låt det dra i en timme, så dödar det alla de otäcka insekterna.

4. Acne. Det fungerar också för att behandla hudproblem. Det kommer att torka ut finnar efter att du baddar dem på kvällen med munskölj.

5. Hosta. Uppenbarligen har tidigare medicinska tester visat att om man gurglar med munskölj två gånger dagligen, reduceras faktiskt frekvensen av hostan, och svårighetsgraden!

6. Blåsor. Doppa en bomullstuss i munskölj och badda den sedan på dina blåsor, upprepa tre gånger om dagen tills du inte ser blåsan längre.

7. Illaluktande fötter. Ja, munskölj kommer till undsättning! Blanda munskölj med varmt vatten och badda dina fötter med blandningen så är stanken ett minne blott.

Denna fantastiska blandning har faktiskt funnits sedan slutet av 1800-talet och det är ju verkligen mycket du kan ha den till än bara att fixa din munhygien.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna smarta artikel med dina vänner på Facebook!

Suavomedia