Alma och Lasse sitter en kväll och är nostalgiska över det långa liv de levt tillsammans…

Alma och Lasse sitter en kväll och är nostalgiska över det långa liv de levt tillsammans.

– Kommer du ihåg första gången vi hade sex för över 50 år sedan? frågar Lasse. Vi gick bakom puben och du lutade dig mot stängslet medan jag tog dig bakifrån.

– Ja, det minns jag så väl, svarar Alma.

– Vad säjer du om att ta en tur dit igen och göra om det för gamla tiders skull? frågar Lasse.
– Din fuling, kuttrar Alma. Det låter som en bra ide!

Tage som sitter vid bordet bredvid har hört alltihop och småskrattar för sig själv.

– Det här måste jag se. Två gamla rävar som har sex mot ett stängsel, tänker han och följer efter dem.
Det gamla paret haltar sig fram, stödda av varandra och varsin käpp.

Till slut kommer de fram till baksidan av puben och tar sig fram till stängslet. Alma lyfter på kjolen och Lasse låter byxorna falla.

Hon vänder sig om och medan hon lutar sig mot stängslet greppar Lasse tag och sätter i gång. Plötsligt har de det mest vilda sex Tage någonsin har sett. Det håller på i 40 minuter, tills den gamla tanten skriker:
– Åh Gud!

Den gamla mannen hänger fast vid hennes höfter som om det gällde livet. Det är den mest atletiska älskog som Tage har sett. Till slut kollapsar de båda gamlingarna flämtande på marken.

Tage som stått och tittat på är imponerad. Han tycker sig ha lärt sig något om livet som han inte visste tidigare, och börjar tänka på sina egna gamla föräldrar och undrar om de också har lika fantastiskt sex på ålderns höst.

Efter att Lasse och Alma har legat orörliga på marken i en halvtimme tar de sig upp och rättar till kläderna. Tage som fortfarande står och betraktar dem, tänker: Det här är ju otroligt! Gubben juckade på som ett tåg. Jag måste fråga honom vad hemligheten är.

När paret går förbi passar han på:

– Det där var något utöver det vanliga! Hur får ni till det? Vad är hemligheten?

– Det finns ingen hemlighet, svarar Lasse. Fast det är klart, för 50 år sedan var inte det där jäkla stängslet elektriskt.

Nöje och Underhållning