Tips

Detta fantastiska husmorsknep kommer förändra din kropp på 1 vecka

Det är inte bara utseendet man kan vara ledsen över när man är överviktig. Man ska också komma ihåg alla de hälsoproblem som kan uppstå med fetma och övervikt. En hög risk för diabetes och hjärtsjukdomar ska man inte heller blunda för. 

Men många som vill gå ner i vikt för att känna sig mer bekväm i sin egen kropp, inser ofta att det kan ibland vara svårt. Detta smarta och enkla husmorsknep kommer att förändra din kropp på bara 7 dagar. Det kommer att starta din förbränning och hjälpa dig på väg till ditt mål.

Du behöver det här:
250 ml vatten (eller kaffe)
2 tsk honung
1 tsk kanel
1 tsk kokosolja

Blanda alla ingredienserna tillsammans och drick innan du lägger dig på kvällen och resten på morgonen på en tom mage. Om sju dagar ser du med en liten tur en viktminskning på ca 2,5 kg. Hur är detta då möjligt, kanske du undrar?

Genom att dricka detta kommer din fettförbränning att öka, och det är på grund av kanel. Kanel innehåller en molekyl som ökar värmeproduktionen i kroppen, för att hålla temperaturen i kroppen normal, vilket gör att förbränningen ökar. 

Dessutom kommer ingredienserna göra så du kommer att äta mindre under hela dagen. Blodsockret regleras av kanel som ökar insulinproduktionen i bukspottkörteln, så att fettcellerna bryts ner.

Dela detta vidare så fler kan få möjlighet att testa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.