Elin om känslorna för Paolo Roberto – ”kan inte sluta älska en..”

Tv-profilen och matentreprenören Paolo Roberto greps den 15 maj misstänkt för att ha köpt sex.

Sedan dess har han fått sparken från TV4, fått livsmedelsmärket Paolos indraget från matbutiker och även väckt starka reaktioner hos många människor.

Paolo Robertos flickvän Elin Härkönen tackar nu för stödet hon har fått – men ryter ifrån mot de som skriver hatkommentarer till henne.

”Man kan inte sluta älska en människa från en dag till en annan”, skriver Elin.

Flera kändisar har gett sitt stöd till Elin, bland annat Annica Englund, Alexander Pärleros, Anna Toledano Book, Miriam Bryant, Izabella Scorupco och Laila Bagge.

Så här skriver Elin själv om sina känslor just nu.

”Man kan inte sluta älska en människa från en dag till en annan…. om det vore så enkelt, ja då är det inte kärlek. Ni som skriver livsråd till mig och får det att låta så enkelt, tänk till en gång till är ni snälla”, skriver hon och fortsätter:

”Varenda en av oss är unik, våra liv skiljer sig från varandra, våra relationer likaså. Den relation du har med någon annan kan ingen annan än du förstå. Man kan försöka förstå, men man kan aldrig veta”, skriver Elin.

Hon vill tacka för kärleken och stödet hon tagit emot, men vädjar till de som skriver elaka kommentarer och hatmeddelanden att tänka till.

”Just nu är det kaos i mitt huvud, men jag står upp och tar en dag i taget. Livet är nu”, avslutar Elin sitt blogginlägg.

Dela gärna detta vidare med dina vänner.