Djur, Familj

Hunden skäller mot magen – snart räddar han liv

Hundar är verkligen fantastiska djur som många väljer att ha som husdjur. Det är ingen slump att hunden kallas för människans bästa vän. Det vänskapsband som kan uppstå mellan hund och människa är ofta otroligt starkt.

En kvinna vid namn Alhanna, var gravid och hade under graviditeten ont i ryggen. Läkarna sa att det inte var något farligt, men det ville inte ge med sig.

Hennes hund Keola började bete sig märkligt och stod ibland bara och tittade mot magen, och gnydde. Som om den ville säga att något var fel.

Det gick Alhanna att åka till sjukhuset igen, helt tack vare hunden. Och det skulle senare rädda hennes liv.

Alhanna kollapsade på sjukhuset och det visade sig att hon fått en antibiotikaresistent bakterie och en dubbelsidig njurinfektion. Men tack vare hundens varning kunde både hon och barnet i magen räddas.

 – Jag är övertygad om att varken jag eller Lincoln hade varit här idag om det inte hade varit för Keola, säger Alhanna till Mirror och fortsätter:

 – När läkarna skickade hem mig och sa att det inte var någonting fel, satt hon bara och stirrade så intensivt på mig att det verkligen skrämde mig.

 – Sen ringde min mamma och sa ’Lyssna på din hund, hon försöker säga dig någonting’. Det visade sig att hon hade rätt, och hon räddade våra liv. Hon är den mest fantastiska hunden och jag har henne att tacka för att jag lever.

Dela gärna detta vidare om du också tyckte det var fantastiskt!