Jon Henrik rädsla för sitt barn – efter hatet: ”Innan du ens…”

Jon Henrik Fjällgren är verkligen en person som är mycket omtyckt och uppskattad i Sverige. Han har medverkat i flera program och vad han än gör så levererar han alltid på ett fantastiskt sätt.

Men nu väljer Jon Henrik att dela med sig av sin rädsla för sina barn, efter hatstormen som tog fart efter att han publicerat en bild från gymmet.

”Är så sjukt trött på att en del människor tror att dom kan behandla och göra vad som helst mot mig utan konsekvenser. Fan fått nog av skit”, skriver han och lade till i inlägget hashtaggen ”karma kommer att ta dig”.

Han skrev också detta efter att han fått nog av hatstormen.

”Kära barn kära älskade du. Pappa skall göra allt för dig för att du skall få en trygg plats hör du de. Pappa skulle gå genom eld och hav för dig för att ge dig ett liv i trygghet. Jag skall göra allt i min makt för att du inte skall växa upp i det jag vuxit upp i. Innan du ens är född mitt ängla barn så kan jag känna dig i bland inom mig hur du vandrar där med mig och jag bär dig på min rygg över dalar å fjäll och hur jag skrattar och gråter vid dig och tröstar dig när de blir för tungt”, skriver han och fortsätter:

”Jag är rädd jag är orolig för att du skall bli mobbad som jag och utsatt som jag de kan jag inte ljuga om men jag vet att du har ett hjärta som är lika starkt som din mor och far och du är en krigare precis som jag. Tänk att man kan oroa sig för saker på grund av allt jag upplever och har upplevt. Jag älskar dig och kommer förevigt att hålla din hand den hand som jag själv sökte som barn”.

Fantastiskt bra skrivet John Henrik! Dela gärna detta vidare om du håller med.