Kasta dina glasögon! Drick den HÄR ingrediensen så förbättras din syn direkt!

Att få en sämre syn och därmed behöva använda glasögon är inte alltid det roligaste. Även om det kan vara snyggt med glasögon hade nog alla som har det önskat att dom kunde varit utan. 
Men med tiden så börjar våra kroppsfunktioner bli sämre, och det är ofta synen som försämras först. 

Synen är väldigt viktigt för oss eftersom den står för ca 90% av informationen som kroppen tar till sig. Det är synen som avgör om vi står inför ett hot eller inte. 

Men hur gör man då om man hade velat slippa att ha glasögon? Jo, det finns det riktigt bra naturläkemedel som kan hjälpa dig att bli av med glasögon.

Ingrediensen vi pratar om är saffran. Enligt vetenskapsmän så kan en kopp saffrante varje dag förbättra din syn och hjälpa dig att bli av med dina glasögon på kort tid. Så här gör du förslagsvis för att få i dig saffran på ett gott sätt.

Det här behöver du: 
1 gr. saffran 
2 dl vatten

Gör så här: 
Häll upp vatten i en kastrull och få det att koka, häll sedan ned saffran och låt allting sjuda ett par minuter innan du tar bort den från spisen. Låt drycken svalna, tillsätt sedan lite honung (om du vill). Drick saffrante varje kväll innan du går till sängs för bästa resultat.

Detta kommer att förbättra din syn väldigt mycket. Du kommer själv kunna se hur synen blir allt bättre!

Dela detta fantastiska tips med dina vänner – dom kommer tacka dig. 

Se mer om hur man gör här under:

Suavomedia