Nyheter

Lena Endres coronabesked – ”Väldigt dålig”

Lena Endre är en av Sveriges mest kända skådespelare som har medverkat i en mängd filmer, serier och teaterpjäser. 

Men med en vecka kvar till premiären av hennes föreställning i Oslo, tvingades hon ställa in.

Hon har personligen också blivit drabbad, genom att förmodligen blivit smittad av coronaviruset.

– Jag är inne på femte veckan i isolering nu och har just kunnat gå ut och ta lite luft, säger hon till Femina

Hon berättar att hon upplevt typiska coronasymptom.

– Jag har inte varit väldigt dålig men feber, tryck över bröstet, jättetrött och illamående, massa olika konstiga symptom. Jag har inte testats men när jag var i kontakt med 1177 sa de att det med all säkerhet var corona. Så jag hoppas att det ska vara check på den nu, säger hon till Femina.

Hoppas att du snart blir helt frisk, Lena. Krya på dig.

Dela gärna detta vidare med dina vänner.