Nyheter

Paolo Robertos flickväns nya besked: ”Vet hur man..”

Den 15 maj gjorde Norrmalmspolisen och polisens människohandelsgrupp ett tillslag där man kunde gripa Paolo Roberto, 51, misstänkt för sexköp. Kort därefter gick Paolo Roberto ut i TV4 och erkände alltihop.

– Jag hittade det smutsigaste som finns. Jag ville döva hålet som finns hos mig, sa Paolo under en intervju med programledaren Jenny Strömstedt.

Paolos flickvän Elin Härkönen, 25 bryter tystnaden om pojkvännens sexköpsskandal. I ett inlägg tackar hon för allt stöd och skriver också att allting kommer passera så småningom.

”Ni är otroligt många som hör av Er och även om jag valt att backa undan sociala medier och intervjuer i detta nu vill jag ni ska veta att det verkligen värmer mitt hjärta att se hur många människor som finns där för mig. Hur många fantastiska människor jag haft turen och gåvan att möta under livets gång. Ni säger att jag inspirerat Er, men ni inspirerar mig minst lika mycket”.

Hon skriver att hon är ledsen över vad som har hänt.

”Jag fortsätter leva efter tron om att vi aldrig möts av en motgång som är större än vad vi klarar av… #breakitmakeit. Jag har varit på botten förr, jag vet hur man kämpar sig upp. Tack för ert stöd”.

Många följare har reagerat positivt på hennes besked.

Vad tycker du om detta? Lämna gärna en kommentar.