Viralt

Städaren Daniel hyr ut sig själv – rengör ditt hem helt naken

Att städa är verkligen något som både stjäl tid och är tråkigt. Men trots detta är det ändå något som vi måste göra om vi vill ha det rent och snyggt. För vi kan nog alla vara överens om att det inte finns något värre än att ha en smutsigt och dammigt hem. 

Men för den som inte vill städa själv, kan välja att hyra en städare och därmed få tid över till annat. Dock kan det kosta en slant, men det är helt klart något man bör överväga om man har pengarna till det.

Du ska nu få höra om en mycket unika städare, som heter Daniel. Han hyr ut sig själv som städare och åker hem till folk för att städa. Men det finns en liten annorlunda twist – han städar nämligen helt naken. 

Detta fenomen kallas kort och gott för ”nakenstädning”, vilket är mycket mer populärt än vad man kanske tror. 

Anledningen till varför han gör det, är att han vill tjäna pengar för att kunna köpa sitt egna hus. 26-åriga Daniel Aitken tar 30 pund i timmen (ca 350 kronor ) och gör huset skinande rent – samtidigt som han alltså inte har några kläder på sig. 

Och han har inga som helst problem med att kasta av sig kläderna.

– Jag har ett gott självförtroende så jag dyker bara upp med mina städsaker, klär av mig och börjar städa. Nakenhet är naturligt, säger Daniel till tidningen The Mirror.

Glöm inte att dela artikeln så dina vänner också får läsa om denna unika kille!