Nyheter

Tilde de Paula Ebys svåra besked – ”Som en ångestklump”

Tilde de Paula Eby är en favorit i tv-rutan hos många av oss. Hon är otroligt jordnära och vet verkligen hur man ska leda ett tv-program. 

Nu väljer hon att öppna upp sig och berätta om sin svåra inre kamp. Det är dessutom inget som tittarna någonsin ser, skriver Aftonbladet.

I intervjun med Aftonbladet säger hon att hennes självförtroende inte alltid är så bra, och att elaka kommentarer påverkar hennes mående.

 – Det var intensivt med ”Nyhetsmorgon”, ”Hela Sverige bakar”, ”Cancergalan”, ”Polarpriset” och ”Let’s dance” och då kände jag en del signaler som jag så småningom förstod var varningssignaler från kroppen. 

Jag fattade inte då vad det var, jag blev superkänslig för ljud och fick ont i öronen. Det var doktor Mikael som sa: ”du har ingen öroninflammation, du börjar bli trött och utmattad”. Grejen är att man har inte ens tid att känna efter hur man mår. Ibland har jag känt att nu är det för mycket, berättar hon för Aftonbladet.

Det är också eleka kommentarer som kan sätta henne ur spel:

 – Jag tycker jag har bra självkänsla, jag tycker inte jag är sämre än någon annan, men självförtroendet tror jag är ganska bristfälligt hos mig. Om nån säger att den tycker jag är dålig, då tar det supermycket på mig. Det konstiga är att om min man tycker något om mig, då blir jag inte ledsen, då tänker jag wow, vilken utvecklingsmöjlighet. Men om nån jag aldrig har sett, som jag inte vet vem det är och inte har något ansikte på som skriver en kommentar om att jag är helt värdelös, då reagerar jag helt orimligt. Jag blir så ledsen och det undrar jag vad det är, säger hon till Aftonbladet.

Var starkt att du väljer att berätta Tilde. Dela om du håller med!