Tittare rasande efter inslag i Nyhetsmorgon: ”Skärp er!!!”

Nyhetsmorgon är ett av Sveriges största och mest populära morgonprogram. Tusentals följer programmet och ofta har man sina egna favoriter när det kommer till programledarna. 

Det var i ett inslag som sändes i TV4:s Nyhetsmorgon, som fick tittarna att reagera. 

Man kunde berätta att 40 toalettstolar hittats på sjön Mälarens botten – och det bara på ett dygn.

Avslöjandet var något som fick många tittare att rasa, och på Instagram skriver Nyhetsmorgon följande:

”40 toalettstolar hittade i Mälaren i Stockholm – på ett dygn! Dykaren Fredrik Johansson och projektet Renamalaren hittar tonvis av batterier, bilar och mikrovågsugnar – bland annat där barn badar”

Men toalettstolar var långt ifrån allt som hittades. Man kunde också visa att man fiskat upp 30 ton sopor, över 300 elsparkcyklar och gamla bilar och bildäck. 

Folk reagerade starkt och skrev bland annat så här på sociala medier:

”Vad är det för fel på mänskligheten?!?! Skärp er!!!”, skriver en.

”Så ledsen och upprörd över att människor slänger saker i havet/ sjön !! Tack till er som rensar efter andras oförstånd!”, skriver en annan tittare.

”Hur tänker man när man dumpar all skrot ? Man tänker inte alls skulle jag tro utan huvudsaken att man blir fri sitt skräp. Lika ogenomtänkt som de människor som inte orkar slänga sina sopor i alla dessa fantastiska sopstationer som vi har, utan slänger på marken utanför. Jag tror tyvärr att dessa människor är förlorade. Nu gäller det att vi andra visar våra barn hur man sköter sin sophantering”, skriver tittaren.

Vad tycker du om detta? Lämna gärna en kommentar och säg vad du tycker.

Nöje och Underhållning