10 absolut sexigaste politikerna någonsin – spana in nummer 5!

Att arbeta som politiker kan vara ett av de mest krävande jobben som finns. Man har en stor chans att även förändra till det bättre tack vare alla beslut som man är med och fattar som politiker.

Men samtidigt kan det vara ett av de otacksammaste jobben som finns, eftersom de beslut som man är med och fattar alltid kommer göra någon missnöjd.

Ifall du gör minsta lilla misstaget så kommer media vara där och undersöka saken närmare vilket kan vara slutet för karriären som politiker. Men samtidigt får man inte glömma bort att vi alla är människor och att vi kan göra fel på ett eller annat sätt.

De flesta av oss får upp en gammal man i kostym som är väldigt allvarlig när man säger politiker men det behöver inte vara så. Verkligheten är väldigt annorlunda men givetvis beror det här även på var du bor.

I flera länder så utgör kvinnor en växande del av den politiska kretsen. Några politiker som du kanske är bekant med är Angela Merkel och Hillary Clinton.

Men det finns många fler kvinnor som är verksamma inom politik än dessa två kvinnor. De har olika roller i världen i olika regeringar och riksdagar.

De politiker som du kommer få träffa på nu har blivit kallade för de sexigaste politikerna någonsin och det är kanske inte så konstigt. Dom är verkligen snygga!

Enligt en omröstning så ska dessa 10 politiker vara de vackraste politikerna och visst kan vi hålla med – dom ser riktigt bra ut!

Som alltid är smaken som baken – det vill säga delad. Vissa kommer att fånga ditt intresse medan andra kanske inte var lika snygga.

En sak som de alla har gemensamt är i alla fall att de har både ett bra utseende och kompetens utöver det vanliga.

Se videoklippet här nedan och berätta sedan vilken du tyckte var snyggast:

Vem tycker du var snyggast? Låt oss höra i kommentarsfältet.

Suavomedia