10-årig flicka kommer till sjukhuset med magsmärtor. Det läkarna hittar är både chockerande och deprimerande!!

Föreställ dig att du är gravid, utan att veta om det. Plötsligt får du veta att du kommer att föda. En hemska tanke, va? Tja, tänk att vara 10 år och uppleva samma sak ..

Detta fall har varit med i Daily Mail och handlar om en 10-årig flicka från Brasilien. Hon satt i klassrummet när hon började klaga på en våldsam smärta i magen. Smärtan var så intensiv att läraren beslutade att ta henne till ett närliggande sjukhus. Där upptäckte läkarna upptäckte att smärtan berodde på att hon var gravid. Hon var på väg att föda.

Trots moderns ålder och att barnet föddes för tidigt, gick födseln bra.

Enligt familjen, visste ingen att den lilla flickan var gravid. En talesman för polisen sade:

– Modern hävdar att varken hon eller andra familjemedlemmar visste att hon var gravid. På grund av flickans lilla kropp hade det inte varit lätt att se att hon faktiskt var gravid.

Efter födseln öppnade flickan sig för sin mor. Hon rapporterade att hennes 42 år gamla styvfar hade utnyttjat henne sexuellt. Flickans mamma berättade det sedan för polisen. Flickan berättade också att hennes styvfar hade hotat att döda henne om hon berättade för någon om vad som hände.

Mannen greps och erkände att han hade utnyttjat den 10-åriga flicka. Han dömdes för övergrepp på barn.

Graviditet för barn är extremt farlig. Flickor under 15 har mycket större risk att dö under förlossningen än vuxna kvinnor.

Det är svårt att få en korrekt statistik över hur många barn som utsätts för övergrepp. Men enligt forskning, finns det ett stort antal sexuella övergrepp.

Barn som utsatts för sexuella övergrepp kan inte bara få fysiska problem. De har också en hög risk att utveckla psykiska problem senare i livet. Depression, självmordstankar och andra allvarliga psykiska problem är inte ovanliga.

Om du känner ett barn som du misstänker kan vara offer för sexuella övergrepp måste du omedelbart meddela polisen. Det kan vara obehagligt om du inte är helt säker på din sak, men du kan rädda ett liv.

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!