13-åringen tog en selfie på fisketuren – mamman fick panik över vad hon såg i bakgrunden!

Att vara ute och fiska kan vara väldigt trevligt och avkopplande när man vill komma bort från sitt stressiga liv ett tag. Att bara sitta ute vid vattnet och lyssna på tystheten är något som är väldigt svårslaget. 
13-åriga Haley var ute och fiskade med sin bror och farmor och farfar. Dom var ute en bra stund, och Haley roade sig med att ta en selfie på sig själv för att fördriva tiden lite.

Men det var först när hon kom hem som hon upptäckte något hemskt i bakgrunden. Hon trodde först att hon såg fel, men när hon tittade gång efter gång så såg hon helt rätt. 

Hon bestämde sig för att visa bilden för sin mamma, och när hon såg den blev hon direkt panikslagen. Vad hade hon fångat på bild egentligen? 

Haleys mamma fick fullständig panik, och det kan man förstå när ens barn visar en bild som denna. Dom laddade upp den på Facebook och efter det har den spridits i hela världen i en rasande fart. 
Kan du se vad det är som dom upptäckte? Det är verkligen läskigt när man ser vad det är. 

Lämna gärna en kommentar om vad du tror det är som Haley fångade på sin selfie. Det råder nämligen mycket delade meningar om vad detta egentligen är. 

Se allting i videoklippet här under, och glöm inte att DELA detta med dina vänner. 

Se hennes bild här under: