Brukar du porrsurfa i mobilen? SLUTA genast eftersom detta kan hända med din mobil!

Det är inte helt ovanligt att folk porrsurfar i dagens samhälle. Dom senaste åren har besöken på dessa typer av sidor ökat väldigt mycket. Vi alla har säkert vår egen favoritsida där man brukar gå in och titta på lite myspys.

Men om du brukar porrsurfa i mobilen så bör du sluta genaste. Det är nämligen förenat med stor fara för din säkerhet om du gör detta.

Det är ett antal IT-tekniker i London som har upptäckt att om du porrsurfar i mobilen så är det större risk att för enklare virus, sabotageprogram att komma åt dig och din telefon.

Så om du brukar surfa genom mobilen på dessa typer av sidor så måste du sluta genast. Detta för att inte riskera att du blir utsatt för några tråkigheter.

Men det finns ett sätt man kan lösa allt detta på, och som gör att du kan fortsätta surfa vidare tryggt och lugnt.

Om du vill fortsätt tryggt och lugnt på dessa sajter så kan du i fortsättningen göra det på datorn. Det är nämligen mycket säkrare. Datorn har ett helt annat skydd mot virus än vad din telefon har. I telefonen räcker det med att en annons syns för att dom ska komma åt din information.

Det finns också sajter bara består av kod som skadar din mobiltelefon. Man har även upptäckt att det är störst risk för dom som har Android.

Så om du ska porrsurfa i framtiden så gör det på datorn. DELA denna varningen med dina vänner så dom också blir uppmärksammade.

Se mer i videoklippet här nedan: