De ser ut som ett vanligt par – men när du tittar närmare så kommer du FÖRVÅNAS!

Kärleken är förmodligen det mest starka och betydelsefulla som vi kan uppleva. I ett förhållande ska man verkligen ta hand om varandra och ge massor av kärlek. Detta är något som paret Taylor och Danielle verkligen har gjort. Dom kanske ser ut som ett vanligt par men under ytan är dom långt ifrån det.

Men det som är så häftigt och inspirerande med dom är hur mycket dom stöttar varandra trots att dom haft det tuffare än dom flesta av oss har. Taylor jobbade tidigare i den amerikanska armén som minröjare och det var där som hela hans liv förändrades.

Men oavsett vad som skulle hända i armén så hade Danielle sagt att dom skulle älska varandra. Och när Taylor arbetade hände det som inte fick hända.

Paret Taylor och Danielle visar verkligen att man som par kan ta sig igenom alla möjliga kriser och situationer.

Taylor var med om något hemskt på jobbet som förändrade allting för dom båda.

Taylor trampade på en mina vilket gjorde att han förlorade benen och armarna. Förmodligen hade en del par valt att gå skilda vägar efter att något sådant hade hänt. Men detta gjorde inte Taylor och Danielle. För precis som dom hade sagt innan olyckan, så skulle dom älska varandra och vara tillsammans oavsett vad som hände. Efter totalt 9 år tillsammans så friade Taylor till Danielle.

När man får se vilken resa och vilka utmaningar dom har varit med om inser man att kärleken är större än allt.

Se varför paret inte är som andra par, i videoklippet här under. Och glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se mer i klippet här under:

Suavomedia