Den unga blondinen berättar för sin…

Den unga blondinen berättar för sin blonda familj att hon är gravid.

– Vem är svinet, jag kräver att få veta! Vrålar fadern.

När tjejen äntligen får ett ögonblick för sig själv så ringer hon ett samtal. En halvtimme senare så anländer en sprillans ny Ferrari utanför deras hus. En stilig, välklädd man i lämplig ålder kliver ur bilen och går fram till dörren, ringer på och blir insläppt till vardagsrummet där fadern, modern och dottern tar emot honom. Han säger:

– God dag, jag kan tyvärr inte gifta mig med er dotter men om hon föder en flicka, så tar jag mitt ansvar som far och skänker henne tre av mina butiker, två av mina bekväma lägenheter, en strandvilla samt gör en insättning på hennes bankkonto med en miljon kronor.

Om hon föder en pojke, så skänker jag henne två av mina fabriker samt gör en insättning på hennes bankkonto med en miljon kronor.

Om hon av någon anledning skulle råka ut för missfall…

I det ögonblicket blir han avbruten av fadern som lägger handen på mannens axel och säger..

-Då sätter du på henne igen!

Alla reaktioner:

3,7 tnRobert Karlsson och 3,7 tn andra

Suavomedia