Det var inför OS…

Det var inför OS – Sverige hade en brottare som skulle nå final och ryssarna hade även de en riktig farlig brottare, vars specialare var det så kallade helvetesgreppet, fick han in det så var man körd.

Så i finalen när dessa två möttes var Sveriges taktik klar, gå in ta poäng och akta dig för ryssens helvetesgrepp.

Finalen började bra, svensken tog poäng och aktade sig, men så i slutet får ryssen in sitt fruktade grepp, svenske tränaren kastar handduken och går ut från arenan, då han hör:

– SVERIGE HAR VUNNIT OS-GULD.

Han rusar in och frågar sin adept hur han hade lyckats klara helvetes greppet???

– Jo, säger brottaren, när jag hängde där så ser jag en pung som dinglar och jag tänkte va fan det är ju bara OS var 4:e år, så jag laddade och bet allt vad jag kunde, och det ska jag säga att när man biter sig själv i pungen kan man ta sig ur vilket djävla grepp som helst.

Suavomedia