En 15-årig pojke kom hem…

En 15-årig pojke kom hem med en helt ny Porsche en dag. Hans föräldrar var naturligtvis chockade, och frågade argt: ”Var fick du bilen från? ‘.

Lugn och kontrollerad svarade pojken : ”Jag köpte den.”

”Med vilka? Pengar!? ”Krävde föräldrarna att veta. ”Vi vet vad en Porsche kostar!”

”Nå”, sade pojken. ”Bilen kostade mig bara 150 kronor.”

”Vem fan säljer en bil som den för 150 kronor?”, Sade föräldrarna, som nu var rasande.

”Det var damen längre upp på gatan”, sa pojken så lugn som förut. ”Jag vet inte hennes namn, men när hon såg mig cykla förbi på väg hem från skolan, stannade hon mig och frågade om jag ville köpa Porschen för 150 kronor.”

”Gode Gud!” Utbrast mamma. ”Kvinnan måste vara en bedragare. Vem vet vad hon kommer att göra härnäst? Jonny, gå upp till damen och ta reda på vad som händer. ”

Pojkens pappa gjorde som han blev tillsagd, och gick upp för att prata med kvinnan. När han kom dit, fann han henne utanför huset där hon påtade i rabatten.

Fadern förklarade vem han var och vad det handlade om. ”Varför säljer du en Porsche till en 15 år gammal kille för endast 150 kronor?”

Kvinnan tog av sig trädgårdshandskar och svarade.

”I morse fick jag ett samtal från min make. Jag trodde att han var på en resa med jobbet, men det visade sig att han hade tagit en kvinnlig kollega till Hawaii och att han inte har några planer på att komma tillbaka. Han hävdade att han var fast där nere och bad mig att sälja hans Porsche och överföra pengarna … Så jag gjorde det.”

Suavomedia