En blind man går av misstag in på en lesbisk bar..

En blind man går av misstag in på en lesbisk bar.

Han sätter sig på en barstol och beställer en drink.

När han har suttit en stund ropar han på bartendern:
Hörru, vill du höra en blondinhistoria?

Nästan genast blev det dödstyst i baren.

Med en mycket djup stämma, säger kvinnan som sitter bredvid honom:

Innan du berättar din historia, så vill jag informera dig om några saker, bara så att du vet: Bartendern är en blond tjej. Utkastaren är en blond tjej. Jag är 1.95 lång, väger ca 120 kg, är blond och innehar svart bälte i karate. Kvinnan som sitter jämte mig är en blond proffstyngdlyftare. Och kvinnan som sitter på din högra sida är en blond proffsbrottare. Nu min herre, tror jag att du ska tänka över mycket noga om du fortfarande vill berätta din historia.

Den blinda mannen funderade ett kort ögonblick, sen skakade han på huvudet och sa:

Näe, tror inte det. Verkar jobbigt att behöva förklara vitsen fem gånger…

Suavomedia