Inbrottstjuvarna bröt sig in i den dömde mannens hus!! Vad som hände? SKRÄMMANDE!

Av alla hus att bryta sig in, gjordes det sämsta möjliga valet av dessa två inbrottstjuvar. Tjuvarna, Garfield Morgan, 54, och hans 36-åriga kompis Kim Gorton. Även om båda är livslånga inbrottstjuvar, slutade karriären på sämsta möjliga sett. Vanligtvis som i filmerna vill man att det sista brottet ska bli spektakulärt. Men spektakulärt blev det inte.

Harry Harrington är 2 meter lång och väger över 130 kg. Det är rena muskler, och han var utan tvekan ganska stort paket mellan benen. Harry är också ökänd homosexuell våldtäksman, med en lång historia av övergrepp på homosexuella. En sådan aggressiv våldtäksman, är den sista du vill träffa. Men dessa två killar korsade inte bara hans väg, de bröt sig in i hans hus!

Även känd som ”The Wolfman”, behandlade Harrington männen med lätthet. Han band upp dem, sedan gjorde han som han gjorde – våldtog dem i fem dagar i rad!


Ropen på hjälp var så höga, att en granne småningom hörde männen och ringde polisen.

Det trauma männen genomgått måste ha varit otänkbart. Även om många tycker att de fick vad de förtjänade.

Det är svårt att tro att tjuvarna skulle fortsätta i samma bana efter att ha blivit våldtagna av men man som kallas för Wolfman. Ovan på det sitt nu männen av fängelsetid. Harrington sitter också inne för hans brott.

Dela den här berättelsen med dina vänner och se om de tycker att dessa två killar verkligen förtjänade övergreppen de fick för att brutit sig in i Wolfmans hem!

Suavomedia