Ingmar vaknade med den…

Ingmar vaknade med den värsta bakfyllan han någonsin haft, efter att han hade varit ute med kompisar och druckit kvällen innan. Han vaknade upp i sängen ensam, och mindes inte ens hur han kom hem, och nu började han att vara rädd om han hade gjort något fel natten innan.

Ingmar måste kämpa för att öppna sina ögon, och det första han ser är två huvudvärkstabletter och ett glas vatten på nattduksbordet.

Han sätter sig upp och ser till sin förvåning att alla hans kläder är rena och strukna. Han kastar i sig tabletterna och går på toaletten. Men när han tittar sig i spegeln, ser han att han har ett blått öga, och nu börjar han verkligen få ångest.

Då märker han en lapp på spegeln, med små hjärtan på och ett kyssmärke från läppstift:

”Älskling, Frukosten står på bordet, jag gick upp tidigt för att åka och handla så jag kan laga din favoriträtt ikväll. Jag älskar dig!”

Han går ut i köket och ser frukostbordet med varmt kaffe och dagstidning.

Hans son sitter också vid bordet, så Ingmar frågar:

”Vad hände igår?”

Tja, du kom hem klockan 4 på natten, kanonfull. Du ramlade över bordet och krossade det, och sedan kräktes du på mattan. Du fick det blåa ögat när du gick in i sovrumsdörren.

Nu börjar Ingmar bli mycket förvirrad och frågar sin son: ”Varför är din mamma på så gott humör, och har gjort frukost till mig?”

Då svarar sonen: ”Åh, det, ja. Jo, mamma släpade in dig i sovrummet, och när hon försökte ta av dig byxorna, ropade du” Låt mig vara, jag är gift. Jag är gift!

Dela gärna detta med alla dina vänner!

Suavomedia