Mamman kallas TJOCK av medresenären. Då gör mannen bakom henne något riktigt fantastiskt!

Vissa människor har inte medkänsla. De säger vad de vill och bryr sig inte om vilken effekt det kan ha på andra. Lyckligtvis finns det också bra människor – dagliga hjältar som står upp för sina medmänniskor när det kommer till mobbning och orättvisa.


Småbarnsmamman Savannah Phillips från Oklahoma kämpar, som så många andra, med sin självkänsla. När hon flyger försöker hon alltid att hitta en plats där hon kan sitta ensam.

”Jag försöker alltid hitta en plats där jag inte behöver sitta bredvid någon. Jag är inte den största personen på planet, men jag är inte minst. Min största rädsla är att någon kommer att känna sig obekväm för att sitta bredvid mig, ”skriver hon på Facebook.

Savannah var nyligen ute och flög när hon var tvungen att sitta jämte någon annan. Det skulle visa sig vara en oerhört obehaglig upplevelse.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna video med dina vänner på Facebook!

Suavomedia