Pojken skickar en bild till sin mamma! När hon ser mannen bredvid inser hon DETTA!

I skolan ska alla barn få vara sig själva och inte behöva bli utsatta för mobbning. Men många barn går tyvärr till skolan varje dag med en klump i magen eftersom dom vet att något jobbigt kommer hända.
En kille som gick i fjärdeklass i en skola i USA, var med om något väldigt tråkigt som ingen ska behöva uppleva.

En dag bestämde han sig för att han ville ha på sig en rosa tröja i skolan. På tröjan stod det ”Tough Guys Wear Pink” och det var en del av en bröstcancerinformationskampanj som han tyckte var viktigt att stödja. Men när han kom hem senare samma dag var han inte längre glad. Han grät eftersom hans klasskompisar hade retat och mobbat honom för hans rosa tröja. Dom tyckte nämligen att rosa bara var något som tjejer hade på sig.

Men nästa dag skulle något helt underbart hända. Det hela hände när pojken skickade en bild till hans mamma.

Hans lärare hade nämligen tagit på sig en rosa skjorta när han fick höra vad som hade hänt pojken. Genom att dom båda nu bar rosa så var det ingen som vågade säga något längre. Och plötsligt blev pojken accepterad av sina kompisar igen. Allting tack vare läraren som verkligen gjorde en fantastiskt insats och stöttade pojken genom att visa att killar också kan ha rosa kläder på sig.

Se mer hon vad som hände i skolan genom att titta på videoklippet. Och dela denna fantastiska berättelse med dina vänner!

Se mer om händelsen i videoklippet här nedan:

Suavomedia