Två nyanlända kvinnor träffas i himlen…

Två nyanlända kvinnor i himlen.

Första kvinnan: Hej. Jag heter Sandra.

Andra kvinnan: Hej. Jag heter Sylvia. Hur dog du?

Sandra: Jag frös ihjäl.

Sylvia: Vad hemskt!

Sandra: Det var inte så läskigt. Efter att ha skakat av köld, blev jag varm och sömnig, och slutligen dog jag en fridfull död. Hur dog du?

Sylvia: Jag dog i en massiv hjärtattack. Jag misstänkte att min man var otrogen, så jag kom hem tidigare från jobbet för att överraska honom i sovrummet. Men, istället fann jag honom sittandes ensam och tittade på TV. 

Sandra: Så, vad hände?

Sylvia: Jag var helt övertygad att det fanns en annan kvinna i huset.. Jag letade i alla rum, under sängar, garderober och i garaget. När jag letat intensivt och inte hittat någon kvinna, var jag så slut, att jag fick en hjärtattack och dog. 

Sandra: Vad synd att du inte tittade i frysen, då hade vi båda varit i livet!