Vaknar du för att gå på toaletten? Då MÅSTE du alltid hålla ett öga stängt!

Tillhör du också dom som brukar gå på toaletten mitt i natten, eller tidigt på morgonen? Det kan vara riktigt jobbigt ibland eftersom man vet att man måste gå upp från sängen när det är så skönt att sova.


Men om du brukar vakna för att gå upp på toaletten så bör du från och med nu alltid ha ett av dina ögon stängda. Detta är väldigt viktigt och du borde göra detta genast!

Det är Dr Mercola som säger att det starka ljuset inte är bra för näthinnan. Ljuset lurar din hjärna att tro att det är dagtid och därmed kan du ha svårare för att komma ner i djupsömn igen. Detta kan därför vara helt avgörande om man vill kunna somna om ordentligt efter att man varit på toaletten.

Men detta är långt ifrån allting man bör tänka på när det gäller kroppen. Du ska nu få lära dig ytterligare några smarta trick du kan ha användning för!

Det starka ljuset från badrummet får din näthinna att tro att det är morgon/dag.

Även om det inte händer alltför ofta, så vet du säkert hur jobbigt det kan vara när man får hicka. Då kan det vara väldigt svårt att få det att sluta, dessutom kan det vara lite pinsamt om man sitter i ett möte eller liknande där man måste koncentrera sig.

Därför finns det ett väldigt smart knep som kan få din hicka att sluta nästan direkt. Det du ska göra är att öppna munnen och svälja. Detta lugnar spasmer i membranet vilket tar bort hickan omgående.

Du kan se fler knep om kroppen som du kan ha stor användning för i videoklippet här under.

Glöm inte att DELA detta med dina vänner – så dom också får lära sig det!

Se mer i videoklippet här under:

Suavomedia