Varningen: Om du ser ett barn sitta mitt i vägen när du är kör – stanna aldrig!

Brottslingar och kriminella personer hittar alltid nya sätt att lura sina offer. Tyvärr är det ena sättet ofta värre än det andra. Men frågan är om inte det mest hemska sättet just nu är aktuellt.

Den första som fick uppleva detta var en 33-årig kvinna var på väg hem från jobbet i North Carolina, USA, en sen natt i januari när hon plötsligt såg något i mitten av vägen. Då såg hon plötsligt att det satt ett litet barn där, vilket naturligtvis gjorde att hon stannade eftersom hon trodde att något hade hänt.

Då såg hon två män i mörka kläder med masker som närmade sig henne och bilen. När de kom fram till bilen började de rycka i bildörrarna, men som tur var hade hon låst dom.

Barnet som satt på vägen visade sig därför bara vara en docka, och alltså inget riktigt barn. Men eftersom det både är mörkt och svårt att se kan man lätt tro att det är ett riktigt barn.

Så om du ser något mitt på vägen som ser ut som ett barn, så stanna inte eftersom det med stor sannolikhet är någon som vill lura dig.

Det tåls att upprepa – om du ser något i mitten av vägen, lås dina dörrar och var extremt försiktig.

Dela denna varningen så vi tillsammans kan minska risken för att andra råkar illa ut.

Suavomedia