5 varningssignaler om bröstcancer som många kvinnor ignorerar! Viktigt!

Bröstcancer är idag väldigt vanligt hos kvinnor. för att framgångsrikt behandla cancer, är det mycket viktig med tidig upptäckt. Det är mycket viktigt för kvinnor att känna till tecken på bröstcancer från starten och söka medicinsk hjälp tidigt.

Här är fem varningssignaler och symptom på bröstcancer som varje kvinna bör känna till:

1. Nya leverfläckar eller förändringar i befintlig leverfläckar
Leverfläckar kan ses som en tidig indikator på bröstcancer. Kvinnor med leverfläckar har en 13% högre risk att utveckla bröstcancer än kvinnor utan.

2. Hes hals och ihållande hosta
Om cancern från brösten sprider sig till lungorna, kan det leda till ihållande hosta och heshet. Enligt statistiken, sprider sig bröstcancer till lungorna i ca 60-70% av fallen, det orsakar torr hosta och andnöd.

3. Oregelbunden tarm eller urinblåsa
Bröstcancerpatienter kan uppleva förändring i deras hormoner, vilket leder till att urinröret torkar och orsakar inkontinens.

4. Trötthet och trötthet som inte kan förklaras
De flesta cancerformer inkluderar trötthet och utmattning. Cancerpatienter kan känna sig trötta även efter en god natts sömn. Dessutom kan de upplever depression och smärta också.
Utmattningen utlöses inte av fysisk utmattning, utan av en kemisk obalans i kroppen som orsakas av cancern.

5. Oförklarlig smärta i ryggen
8 av 10 personer med cancer kan uppvisa ryggsmärtor. Dessutom har det upptäckts att bröstcancer kan vara ansvarig för irriterande smärta i ryggen.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna viktiga artikel med dina vänner på Facebook!

Suavomedia