Den generade kvinnan ska bli röntgad. Men när läkarna ser problemet, gör de sig redo att operera OMEDELBART!

När Emily Georgia från East Preston i England togs in på sjukhuset, var skammen större än oron.

Den 20-åriga kvinnan hade en lång natt bakom sig, där något gått fruktansvärt fel. Under natten hade hon och hennes partner gjort ett fruktansvärt misstag med en sexleksak – ett misstag som fick generade konsekvenser.

Emilys partner hade tryckt upp en så kallad butt plug i hennes rumpa, men den 10 centimeter långa leksaken var snart djupt inne – och omöjlig att få ut igen.

Efter alla försök att få ut den hade misslyckats, lämnade hennes fega och klumpiga älskare henne.

”Jag är verkligen ledsen, men jag måste gå upp tidigt i morgon.” Sa han och lämnade Emily ensam med problemet.

Han trodde att leksaken skulle komma ut av sig själv förr eller senare.

Några oroliga timmar senare hade Emily insett att hon var tvungen att söka professionell hjälp. Det var då hon åkte till sjukhuset.

Där var hon så generad att hon inte ens kunde förklara för sjuksköterskorna vad som hade hänt. Hon beskrev händelsen på en bit papper och överlämnade den till kvinnan i receptionen.

Men sjukhuspersonalen kunde lugna Emily: Händelser som denna händer oftare än du tror, ​​och sjuksköterskan sa att hon hade sett många konstiga saker under sin tid i yrket.

Efter tre timmar i väntrummet, lade de in Emily och leksaken kunde tas bort. 


”Det var inte så pinsamt som man kanske tror. Människorna på akutmottagningen ser sådana saker nästan varje dag. ” förklarar den unga kvinnan. ”De var så roliga och roliga och jag kände mig säker hela tiden. Det är därför det är lätt för mig att prata om det nu. ”


Emily är lättad över att problemet lösts och uppmanar alla andra att omedelbart söka medicinsk hjälp om de upplever något liknande. 

Dela gärna den bisarra historien med dina vänner på Facebook!