Det är ett mysig litet trähus. Men när man tittar inuti, kommer du vilja flytta dit!

Det här lilla trähuset kan vara din bästa romantiska ”weekend getaway”. Det lilla trähuset som ligger i Everett, Washington, är en fantastisk litet hem.

Christopher och Malissa tillbringade sju månader under 2011 för att bygga det lilla hemmet, enligt hemsidan Airbnb. Sedan dess har de verkligen haft den här enkla livsstilen.

”Vi låter folk komma in i vårat hem och vi hoppas att vi kan inspirera andra efter att ha bott här”, säger Christopher på Airbnb.

Christopher föreslår att testa att bo i många olika små hem för att avgöra vilken stil, om någon, är rätt för dig.
”Det är en något som vi är glada att kunna erbjuda andra”, skriver han på Airbnb.
Christopher är fotograf, och Malissa, 3-D konstnär, och de har dokumenterat byggprocessen på deras hemsida och på YouTube. Förutom bilder och detaljerad information, så har Christopher och Malissa sammanställt en lista över små bostäder för att inspirera andra som vill bygga sitt egna lilla hem.

Det lilla huset har en lång bänk och ett hopfällbart bord, som båda är multifunktionella . Det finns en tidigare relaxavdelning där du kan ta en tupplur eller läsa en bok, medan den senare är perfekt som arbetsbord eller matbord.
”När du är klar, kan du helt enkelt vika bordet och njuta av vardagsrummet ”, förklarar Christopher.

Christopher och Malissa har byggt ett loft som har en dubbelsäng med lyxmadrass.
”Det är så bekvämt att du kommer att ligga i sängen hela dagen”, skriver Christopher.

Med 12 fönster, kommer det in en hel del solljus under dagen. Gästerna kan njuta av den vackra utsikten till trädgården med de gröna träden som är ikoniska i staten Washington.

Ett underbart kök finns det också.

Riktigt rymligt är det!

Häftig dusch!

Ett riktigt häftigt sovrum!

Söta utemöbler!

Skulle du kunna tänka dig att bo i det här huset? Skriv gärna något i kommentarerna här under, och dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook!

Suavomedia