Det nya pillret – ska få dina fisar att lukta choklad och blommor

Alla släpper vi en fis lite nu och då – vilket är helt naturligt och ingenting skamset över det.

Naturligtvis går man helst undan då man annars riskerar att plåga alla andra människor i rummet med en förskräcklig odör. Vissa kan ju lukta riktigt – RIKTIGT illa, men man kan inte alltid hjälpa gastrycket.

Detta kommer dock inte behöva vara ett problem längre – ett botemedel har kommit till vår räddning. Åtminstone enligt tillverkaren.

Ett franskt företag har nu tagit fram ett piller som enligt dem ska få dina fisar att lukta otroligt mycket godare än de normalt brukar göra. För om vi nu ska tala 100% sanning så är det inte ofta som våra pruttar inte stinker. Tänk dig om de kunde dofta choklad eller blommor istället. Underbart – eller hur

Innehåller naturliga ämnen

Dessa piller har framtagits av en uppfinnare som heter Christian Poincheval som bor i staden Gesbres. Han menar, enligt Ladbible, att dessa piller kan omvandla dina stinkande fisars hemska odör till avsevärt trevligare dofter.

Denna kan du köpa för inte alls särskilt mycket pengar att dina fisar ska lukta choklad
Bildkälla: Lutin Malin

Om detta fungerar är det nästan revolutionärt!

Poincheval ska ha jobbat med detta fis-piller ända sedan 2007 och företaget Lutin Malin hävdar att det är helt och hållet naturligt och innehåller alltså inte några kemiska eller fabriksframställda ämnen överhuvudtaget. Enligt dem ska detta vara ett kosttillskott vars ingredienser endast utgörs av naturliga ämnen.

Priset är ~200 kr

Företaget skriver såhär på sin hemsida:

”Fis-pillret är ett resultat av lång forskning. Våra produkter ska också bidra med en touch av humor. Våra många återkommande kunder är utan tvekan ett bevis på att det fungerar.”

Bara 200 svenska kronor kan få folk att vilja äta dina fisar
Bildkälla Wembe

Om du skulle vilja testa denna fantastiska produkt så besöker du antingen tillverkarens hemsida eller söka efter produkten på Amazon. Där kostar en burk kring 20 pund, som motsvarar ungefär 200 svenska kronor. En burk innehåller 60 fis-piller.

Det finns flera olika doftvariationer att välja mellan. Du kan välja att dina fisar antingen ska lukta choklad, blommor eller ingefära och det ska även finnas fler än dessa tre dofter att välja mellan.

Hur mycket pengar skulle du betala för att dina fisar ska lukta choklad? Det är nog en rolig present och en bra investering för många
Bildkälla: Flickr

Känner du någon som släpper riktigt vidriga fisar? Dela då denna artikel och tagga den personen i kommentarsfältet på Facebook!