Det unga paret Peter och Olivia hade bokat…

Det unga paret Peter och Olivia hade bokat ett besök hos en sexterapeut. När de kom in hos terapeuten fick de slå sig ned på en soffa och presentera sig. Sedan frågad terapeuten:
– Vad kan jag hjälpa er med idag?

Peter skruvade lite obekvämt på sig innan han tog till orda.
– Jo det är så här. Skulle du kunna tänka dig att titta på när vi har samlag?

Terapeuten blev naturligtvis väldigt chockad över frågan, trots att hon hört det mesta hade hon aldrig blivit ombedd att titta på när några hade samlag. Men hon ville vara professionell så hon svarade ja.

Då slet paret snabbt av sig alla kläder och älskade vilt i soffan under hela terapisessionen. Sedan betalade de 500 kronor och gick därifrån.

Den här proceduren fortsatte att upprepa sig vid varje möte. Paret kom dit, pippade som att det inte fanns någon morgondag och sedan betalade de 500 kronor för besöket.
Den sjätte veckan kände sig terapeuten tvingad att fråga vad det var frågan om.
– Förlåt, men vad är det ni två behöver hjälp med egentligen?

Peter svarade.

–  Vi behöver egentligen inte hjälp med något. Jag är ju gift, så vi kan inte åka hem till mig. Olivia är också gift, så vi kan inte vara hos där heller. Scandic tar 800 kronor för ett rum och Radison ska ha hela 1 200 kronor. Här kan vi göra det för 500 spänn – och då får jag dessutom tillbaka 400 på försäkringen…

Suavomedia