Porrstjärnan berättar hur en arbetsdag går till – detta trodde jag aldrig!

Även om man kanske inte alltid tänker på det så är det faktiskt ett arbete att vara porrstjärna. Man får lön och behöver gå till arbetet varje dag. Men hur ser egentligen en vanlig dag ut för en porrstjärna.

Förmodligen inte så som du föreställer dig. Även en porrstjärna har rutiner och det liknar faktiskt många andra arbeten förutom att dom inte jobbar med samma sak.

Ofta kanske man tänker att dom bara kommer till en inspelning och filmar lite snabbt och sen åker hem. Men det är så mycket mer än bara det. Det krävs mycket förberedelser och arbete bakom kameran för att få fram scenerna som man ska spela in.

Det är Mia Li som berättar för Buzzfeed om hur hennes liv ser ut och vad som fick henne att börja göra denna typen av filmer. Normalt sätt brukar man ju bara se skådespelarna när man tittar på klipp, men nu får vi alltså en unik inblick bakom kameran som visar hur allting går till.

Men vi får också reda på hur en porrstjärna tänker om att flera miljoner tittar på deras filmer när dom gör något väldigt intimt.

Vad tycker du om deras arbetsdagar? Verkar det chill eller lika segt som att sitta i kassan i en matbutik?