Ser du ett mynt på en gravsten? Släpp allt och gör DETTA direkt!

Att besöka en kyrkogård kan väcka väldigt mycket känslor, speciellt om man har haft en relation med någon som ligger begravd där. Även om döden är en naturlig del av livet, så är det ibland väldigt sorgligt när man inser att man inte längre kan träffa personen som har gått bort. Men som tur är lever ju personen för alltid kvar i våra minnen och tankar.

Om du någon gång har besökt en kyrkogård så har du kanske sett att på några gravstenar kan man se att där ligger mynt ovanför, eller uppe på själva stenen.

Skulle du någon gång se detta med egna ögon, så får du aldrig röra mynten eller ta dom. Anledningen till varför är nämligen otroligt stark.

Även om man kanske tycker att det är självklart att inte röra någon annans gravsten, eller något av föremålen som dom anhörig lagt ut så är det långt ifrån alla som förstår detta. Men det är väldigt intressant att få reda på orsaken till varför man lägger ut ett mynt på detta sättet. Jag hade verkligen ingen aning om att detta kunde göra en stor skillnad.

Se mer i klippet här under:

Suavomedia