Ett medelålders par från…

Ett medelålders par från norra USA, längtade efter en kall vinter till värmen. De bestämde sig för att åka ner till Florida och bo på samma hotell där de tillbringade bröllopsnatten, tjugo år tidigare.

Mannen hade en längre ledighet och åkte ner en dag i förväg. När han checkat in upptäckte han att hotellrummet hade dator, och han bestämde sig för att skicka ett mail till hustrun. Han missade dock en bokstav i namnet. Mailet hamnade hos en prästänka i Houston, som just kommit hem från makens begravning och ville kolla om det ev. hade kommit e-post med kondoleanser från släkt och vänner.

Sonen fann henne avsvimmad vid datorn och läste på skärmen.

Till min älskade hustru! Jag har kommit fram, och jag vet att du blir förvånad över att höra ifrån mig. De har datorer här numera, och man tillåts skicka mail till sina nära och kära. Jag har just checkat in, och allt är förberett för Din ankomst i morgon. Ser fram emot att träffa Dig då! Hoppas att Din resa blir lika problemfri som min.

ps. Det är verkligen hett här nere ! ds.