Fyraåringen avslöjar pappans hemlighet i skolan! Då KASTAR sig lärarinnan över telefonen!

Direkt efter föräldrarna själva, är det ofta läraren som känner barnen bäst. Lärarna är bland de säkra vuxna människorna i deras liv som de kan se upp till, och be om råd och hjälp.

Nancy Bleuer är en 54-årig förskolelärarinna från Iowa, USA, och vill att barnen hon är ansvarig för ska ha de bästa möjliga möjligheterna. Men den här läraren sträcker sig mycket längre för att uppnå detta än någon annan jag har hört om.

Hon upptäckte att fyraåriga Camden i sin klass såg trött ut, och tog honom åt sidan för att höra vad som var fel. Det pojken då berättade om sin pappa slog Nancy mitt i hjärtat, och hon bestämde sig för att göra något direkt.

Det visade sig att fadern till liten Camden är allvarligt sjuk. 34 år Darreld Petersen har en allvarlig njursvikt, och hans njurar arbetar bara till 20 procent. När Nancy insåg hur illa det var för honom, ringde hon honom omedelbart för att försöka hjälpa till.

Och hjälpa till gjorde hon. Medan andra goda människor kanske hade erbjudit sig att gå ut med hunden, laga mat, eller vara barnvakt, tog Nancy det ett steg längre: Hon erbjöd pappan sin egen njure.

Sjukhuset tog några tester och upptäckte att hon var en perfekt match för Darreld.

Både liten Camden och hans pappa var chockad och glad över Nancys otroliga erbjudande. Hon räddade livet på Darreld!

”Det är helt fantastiskt. Det finns människor som väntar varje dag på en njure eller andra organ. Jag skulle önska att det fanns fler människor som henne. Hon ger mig en andra chans i livet. ”

När Darreld fick veta att Nancy skulle donera en njure till honom, kom han och Camden till skolan nästa dag med blommor till henne. Den lilla pojken är otroligt rörd och lättad över att hans lärare kommer att rädda livet på hans far!

Tänk på att det finns sådana goda människor i världen! Det finns människor som Nancy som gör den här världen till en bättre plats, och vi kan bara önska att fler var som henne!

Dela den här artikeln för att fira denna otroliga lärare!

Suavomedia