Han drömde om att tatuera hela kroppen svart – 10 år senare gråter barn när de ser honom

Vissa människor blir besatta av att sticka ut och vara unika. För att uppnå det behövs det ibland operationer och ingrepp.

27-åriga Eli bor i Brighton, Storbritannien. Han arbetar som tatuerare och för 10 år sedan började han täcka sin kropp med tatueringar, skriver Daily Mail.

Idag är nästan varje millimeter av hans kropp täckt.

Eli är väldigt konstintresserad och han menar att Picasso är en stor inspirationskälla, även vad som gäller förändringen av sin kropp.

Källa: Instagram

– Att börja modifiera hur jag såg ut blev därför ett naturligt steg, säger Eli Ink till Daily Mail.

Han avslöjar att hans mål är att se ut som en abstrakt karaktär i en målning.

– Den ende som kan förstå min förvandling är jag själv. Jag kommer aldrig att försöka förklara det för någon annan.

Eli har under 10 år tatuerat sin kropp regelbundet, han har även tatuerat insidan av munnen och gjort ögonvitorna svarta. Eli har också stora töjningar i underläppen och näsan.

Trots att han redan förändrar i princip hela sitt utseende är han inte färdig.

– Jag kommer aldrig att bli klar. Jag kommer fortsätta att studera kroppsmodifikationer hela mitt liv och ständigt försöka förbättra mitt arbete, säger han till tidningen och berättar att den pågående processen är det som gör projektet vackert.

Källa: Instagram

Eli uppskattar komplimanger

– Det är givetvis alltid roligt att få en komplimang, men den äldre generationen ser nästan alltid ner på mig – och försöker ofta få mig att känna mig värdelös. Allt handlar ju om hur man hanterar det. Jag bryr mig inte så mycket längre.