10 mest farliga pensionärerna i världen – visste du att dessa fanns?

Även om majoriteten av brottslingarna i världens förmodligen är yngre personer så finns det faktiskt också brott som begås av pensionärer. Även om det är mycket färre. Inte alla små gamla damer är lika söta som din mormor, och alla gamla är inte lika snälla som dom ser ut. Bara för att de är äldre betyder inte att de är oskyldiga.

Exempelvis så upptäckte man att en hade väldigt olagliga saker i sin väska. Det visade sig vara droger vilket förmodligen fick polisen att bli ganska förvånade. Men detta visar att även äldre personer är lika kapabla till att begå brott som ungdomar eller äldre vuxna.

Du ska nu få se 10 pensionärer som har åkt dit för brott. Man blir ganska förvånad av att se detta eftersom man inte trodde att en del äldre människor ägnade sig åt detta.

Nästa gång du träffar dina mor-och farföräldrar kommer och dom ger dig presenter, kanske du vill fråga var de kom ifrån. Sjuttiofemåriga Virginia Kelly visade sig vara en riktig tjuv som stal julklappar från fattiga barn i åratal. Hur taskig får man vare egentligen?

Du kan se alla 10 pensionärer som har åkt fast för brott i videoklippet här under. Man blir verkligen chockad över att se det eftersom man inte ser denna typen av tjuvar speciellt ofta.

Dela detta med någon äldre person du känner eller någon vän som borde kika.

Se mer i videoklippet här nedan: