Viralt

10 OTROLIGA misstag i filmer du inte lagt märke till

Vi älskar filmer. det tror vi dom flesta håller med om. För de flesta av oss har filmer varit en stor del av våra liv. När vi var små var det en stor grej att sitta ner med familjen eller sina vänner och titta på de senaste filmerna. Men även när man blev äldre så var det precis lika roligt. Idag kan vi titta på filmer med våra livskamrater eller med våra barn.

Att gå ut med vänner för att se på bio är även alltid lika roligt. Och nu för tiden kan vi strömma våra favoriter direkt till vårt vardagsrum. Kanske är du fortfarande “gammaldags” och njut av att samla ett stort bibliotek med dina favoritfilmer på DVD och Bluray. Det är helt ditt val men det är i alla fall uppenbart att filmer spelar en viktig roll i våra liv.

Men i många av dom största filmerna som har gjorts har man gjort en del misstag som man först kommit på efteråt. Det kan vara att en person befinner sig på fel ställe osv.

Med tanke på hur svårt det verkar vara att spela in en film med allting som måste fungera, så kan man faktiskt förstå att sådant här kan hända.

Se allting i videoklippet här under, och glöm inte att DELA detta med dina vänner!

Se mer i videoklippet här nedan: