Mannen hade ont i ryggen. Det läkarna hittade är skrämmande!

En man i Indien var med om att det en dag plötsligt började växa ut en svans på hans bakdel. Men istället för att uppsöka sjukhus valde han att hålla tyst om det – i 18 år!

Men en dag fick han nog av smärtorna som svansen gav honom, så han åkta till sjukhuset. På sjukhuset konstaterade dom att svansen var 18 cm lång.

Mannen hade under livet hela tiden sagt att den gav honom lycka och att han därför inte ville tar bort den. Men efter 18 år var det nu alltså dags att ta bort den och bli utan svans.

Dr Pramod Giri, personen som skulle operera bort svansen kunde konstatera att svansen gav mannen svår smärta i ryggen. Mannen var även tvungen att lägga in svansen varje gång han skulle sätta sig.

Under operationen var man lite försiktig då svansen satt fast i ryggmärgen. Men det visade sig att det hela inte var några problem och den avlägsnades snabbt. Därmed kunde mannen få ett mycket bekvämare liv och inte ha en svans i vägen hela tiden.

Vi har svårt att förstå varför han inte tog bort den tidigare, men det var kanske precis som han sa – att den gav honom lycka. 

Hur hade du gjort om du en dag såg att du hade en svans?

Suavomedia