Så här ser alla Bond-brudarna ut idag. Detta är helt otroligt!

Filmerna om den hemliga agenten James Bond är något som vi alla förmodligen har tittat på. Det är verkligen imponerande att se just eftersom filmerna är så välgjorda och har funnits med under många år.

Även om agenten ständigt är i fara och slåss med sina fiender, så lyckas han överleva. Du har säkert din egen favoritskådespelare och film inom Bond-serien. Filmerna har gjorts under många år och fortsätter att göras, vilket är ganska unikt eftersom det handlar om så många år.

Något som är typiskt för filmerna är att det i varje film är en attraktiv Bond-brud som spelar med. Eftersom en del av filmerna nu har ett antal år på nacken, betyder detta även att skådespelarna har blivit äldre.

Detta är ju naturligtvis helt naturligt, men ändå kan det vara roligt att se hur dom ser ut idag. En del känner man igen väldigt tydligt, medan andra är knappt igenkännbara.

Därför ska du nu få se några av dom mest kända brudarna som har varit med i filmerna. Tjejerna som på vid inspelningen var ganska unga, har idag hunnit bli ganska gamla vilket betyder att deras utseende har ändrats ganska dramatiskt.

I videoklippet här nedanför får du se hur skådisarna såg ut i filmerna, jämfört med idag. Vissa har ändrats så mycket att man knappt känner igen dom alls.

Dela detta med dina vänner så dom också får se hur Bond-brudarna ser ut idag.