Hon häller munskölj över tårna. Resultatet imponerar nu på experterna!

Brukar du använda munskölj så som exmpelvis Listerine? Då kanske du inte visste att det även är bra för en massa andra saker, som inte har med munnen att göra.

Det är faktiskt en riktig mirakelprodukt som kan hjälpa dig med en massa saker. Och vi tänkte tipsa dig om några saker du kan använda det till – som du garanterat aldrig hade kunnat gissa.

Först och främst, Listerine uppfanns 1879, och då var det tänkt som ett desinfektionsmedel. Det var inte förrän 1970 produkten togs i bruk som munvatten. Det kan förklara varför det är bra till så mycket olika saker.

Men vänta bara tills du hör vad du kan använda det till. Detta är verkligen superhäftigt!

1. Har du någonsin slut på deodorant och har inte någon ny? Bara doppa en bomullstuss i lite Listerine och badda på armhålorna. Då behöver du inte oroa dig för dålig kroppslukt längre. Smart eller hur?

2. Munvatten kan döda nagelsvamp på direkten. Fyll en skål med Listerine. Om du tar ett fotbad i 30 minuter i munvatten, kommer det att döda svampen.

3. Du kan också använda munvatten för att bli av med finnar och pormaskar. Doppa en tops i munvattnet och smörj försiktigt på huden.

4. Det funkar också att bli av med mjäll. Smörj in hårbotten med lite och tvätta noggrant.

5. Det kan låta konstigt att hälla ut Listerine i toaletten, men det tvättar toaletten ganska bra samtidigt som det ger en frisk doft i rummet. Även bakterier och svampar dödas.

Glöm inte att DELA dessa smarta tips med dina vänner – dom kommer att tacka dig!