Kvinnan sover med sin orm varje natt – då berättar läkaren den hemska sanningen för henne!

På natten, gillar de flesta av oss att gosa med filtar, en partner, eller ett husdjur. Det får oss att känna oss varma och trygga att krypa upp bredvid något annat. Det enda problemet med att ha en katt liggandes hos dig är att de föredrar att sova på dig.

På huvudet, på benen, eller på bröstet. Det kan vara svårt att andas om de sover på huvudet!

Du kanske inte kan flytta dig om de ligger på dig. Jag vaknar upp ett par gånger varje natt på grund av min katt. Hur som helst, som ni kan se från bilderna, gillar denna kvinna att gosa med sitt husdjur …. en enorm pytonorm.

Jag har aldrig varit mycket av en reptilälskare och kan inte tänka mig att sova med en! Hon låter hennes pyton sträcka ut sig längs hennes kropp från topp till tå. Andra gånger kramar den henne lätt. Plötsligt slutade hennes pytonorm att äta. Som berörd djurägare, tog hon den till veterinären.

Läkaren frågade henne en hel del frågor. Han frågade om de saker ormen brukade äta och vilka aktiviteter de gör under dagen.

Läkaren visste vad problemet var så snart kvinnan berättade att hon och ormen brukade sova tillsammans.

Läkaren såg henne i ögonen och sa till henne att hennes pytonorm var helt frisk. Men han väntade bara på henne och var redo att göra henne till sin nästa måltid!

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna hemska video med dina vänner på Facebook!

Suavomedia