Mannen sparkade ut frun ur lyxvillan! Hennes hämnd? Du kommer skratta ihjäl dig!

Att skilja sig är aldrig något roligt. Det bästa är om man kan göra det så lugnt och stilla som möjligt, så att man inte blir ovänner. Har man dessutom barn tillsammans så gäller det verkligen att göra det så bra som möjligt, så att inte barnen far illa. Dom som beter sig som idioter vid en skilsmässa borde verkligen lära sig ett och annat. Man är ju faktiskt vuxen och ingen barnunge.

Pär och Lisa var gifta i nästan 37 år , och dom bodde i en stor lyxvilla. När Pär blev förälskad i sin 15 år yngre sekreterare så ansökte han en dag om skilsmässa.

Efter några dagar ville Pär att hans nya kärlek (hans sekreterare), skulle flytta in hos honom. Så Pär kontaktade sin duktiga advokat och fick Lisa utkastad. Han gav henne 3 dagar att flytta ut.

Hon började packa alla sina tillhörigheter i lådor, och ringde flyttfirman för att komma och hämta allt efter två dagar.

På den tredje dagen, satt hon vid matbordet ensam, tände ett ljus och åt kaviar och ett halvt kilo räkor, som hon söljde ned med MASSOR av vitt vin, medan hon lyssnade på sentimental musik.

Och så slängde hon ner räkskalen i kaviaren , och tryckte in allt i gardinstängerna. Efter att hon var färdig så lämnade hon villan för sista gången.

Dagen efter flyttade Pär och hans nya kärlek in i huset, och de första dagarna var helt underbara.

Men efter tre dagar började de lägga märke till att det var en konstig lukt i huset.

De tvättade golv, tömde allt skräp, och ventilerade ordentligt.

De flyttade ut några dagar och fick ett företag inom skadedjursbekämpning att gå igenom huset noggrant för att kontrollera om det kanske var döda råttor eller möss som orsakade lukten. Slutligen bytte de den dyra heltäckningsmattan. Men ingenting hjälpte.

Efter ett tag slutade hemhjälpen, och vänner slutade komma på besök. De sade aldrig något, men lukten var outhärdlig! Så kom den dag då de insåg att de inte kunde vara där längre, så de bestämde sig för att flytta ut själva också.

De försöker att sälja huset, men ingen verkade intresserad av att köpa, man märkte lukten så fort du gick innanför dörren.

Så de satte ner priset till hälften. Men det fanns ingen bud. De hade redan köpt ett stort nytt hus som nästan var färdigbyggt, och lånet på det nya huset gjorde att de var tvungna att sälja..

Så en dag ringde Lisa, för att höra hur det gick. Hon lyssnade till Pär i över en timme, allt han gjorde var att klaga på hur svårt det var att sälja huset, och att han började få slut på pengar.

Hon sa till Pär att hon saknade det gamla huset.

Pär kom då på en idé: Han trodde inte att Lisa skulle veta att huset stank så illa som det gjorde, så han sa till henne att hon kunde få köpa huset för 1/10 av värderingen. Men hon var tvungen att signera direkt i dag.

Lisa behövde inte fundera länge och Pär skickade köpeavtalet till sin advokat, som Lisa undertecknade samma dag.

Veckan efter var Pär och hans nya flamma överlyckliga över att ha blivit kvitt det stinkande huset när flyttfirman kom. Allt blev inpackat i flyttbilen och så var de på väg till det nya huset de köpt.

Inkluderat gardinstängerna.