När bröllopsbilderna kommer, får mannen panik. Han vill inte att hans fru ser dem!

Att gifta sig med sitt livs kärlek är förmodligen ett av dom största ögonblicken man kan vara med om i livet. Det finns ingenting som är så starkt som kärleken. Dom som gifter sig kommer ofta ihåg sitt bröllop resten av livet som något väldigt fint och känslosamt. 

Paret Leisa och Noel var lyckligt förlovade och bestämde sig för att gifta sig. Dom båda älskar snabbmat och har alltid ätit ohälsosamt. Därför var det en utmaning för Leisa att hitta en bröllopsklänning som passade.

”Jag hade alltid velat ha en vacker klänning och det var så pinsamt att ringa och fråga om det fanns min storlek . I slutet kunde jag bara köpa i en butik. ”

Men när bröllopet var över och bröllopsbilderna kom med posten, ville Noel inte att hans fru skulle se dom. Du kommer snart förstå varför.

Så här såg paret ut när dom gifte sig.

Och så här såg dom ut ett tag efter. Det är knappt så man tror att det är samma personer.

Eftersom dom båda var överviktiga bestämde dom sig för att gå ner i vikt tillsammans. Noel tappade hela 101 kg och Leisa över 51 kg . Det är totalt 152 kg tillsammans. 
”Efter dieten, kunde vi äntligen göra normala saker. Gå på bio , sitta på bussen bredvid varandra och vi hade ingen rädsla mer att sängen skulle kollapsa under oss.”.

Se mer i videoklippet här under, och glöm inte att DELA detta med dina vänner!

Suavomedia