Barnmorskan skannade den gravida kvinnans mage. Efter det berättar hon den fruktansvärda nyheten!

Emma Fairbairn hade allt på gång. Den unga brittiska kvinnan var gravid i sjätte månaden och kunde inte vänta med att få hålla sin lille son.

Men sedan kom den ödesdigra dagen – den dag då allt förändrades.

Emma var inblandad i en allvarlig bilolycka. Räddningsmanskap var snabbt på plats och transporterade henne till närmsta sjukhus. Hon var naturligtvis orolig för barnet, men i ambulansen kunde hon känna honom sparka inne i magen.

Nästa morgon skulle en barnmorska undersöka barnet.

Då fick Emma beskedet ingen förälder någonsin vill få höra: Barnet hade ingen puls. Det fanns inget tecken på liv. Emma var i chock – hon fick det värsta beskedet: Hon var tvungen att föda sitt döda barn.

28. maj 2017 kom lille Flynn till världen. Han vägde bara 632 gram, och öppnade aldrig ögonen. Men Emma älskar honom över allt annat. Hon publicerade några bilder på Facebook, med några fina ord:

”De senaste 27 timmarna har varit de värsta i mitt liv. Att veta att han är borta, att jag aldrig får uppleva när han öppnar sina ögon, gråter eller tar sina första steg. Hans lilla kropp kunde inte utstå den smärta och stress ifrån den fruktansvärda olyckan. Och det fanns inget vi kunde göra för att rädda honom. Även om min kropp var där för att skydda honom. Vila i frid. ”

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!