Det mörka paret fick en ljus dotter! Dom förstod ingenting, tills nästa barn föddes

Vid en förlossningen är det mycket som kan hända. Men oavsett vad så är det ofta ett av livets viktigaste och mest känslosamma ögonblick. Man får där träffa en helt ny familjemedlem som man ska tillbringa ett helt liv tillsammans med. 

Det är så mycket nya intryck man får ta del av när en ny period i livet tar vid. Det man tidigare haft som liv är nu något helt annat.

Rosamere Fernanda fick fullständig panik när hon först höll sin nyfödda dotter. Hon var övertygad om att hennes lilla flicka hade bytts ut på BB i Brasilen där hon föddes. 


För när hon fick se sin dotter för första gången fick hon en chock. Dottern hade vit hudfärg medan hon själv och hennes make var mörka.

Men det var först långt senare som hon skulle få förklaringen till varför detta kunde hända.

Deras nyfödda dotter Ruth, hade vid hud, blont hår och blåa ögon. Föräldrarna förstod ingenting när sjuksköterskorna visade upp barnet. Dom var först övertygade om att det måste ha skett en förväxling och dom blir nervösa av tanken på att deras riktigt dotter fanns någon annanstans.

Men både läkare och sjuksköterskorna insisterade på att det var deras riktiga biologiska dotter. Men föräldrarna förstod inte hur i hela världen det kunde ha gått till? 
Det var först ett tag senare som dom skulle få reda på sanningen bakom denna märkliga historia. När dom fick svaren förstod dom direkt hur det kunde ske.

Se vad det var som hände i videoklippet här under, och glöm inte att DELA det med dina vänner.

Se videoklippet här under:

Suavomedia