Den vackra 20-åringen går på fest – när pappan ser henne igen fryser hans hjärta

Det finns dom som ibland lämnar sitt land för att söka lyckan i en annan stad, i ett annat land. Kanske gör man det för att hitta ett bättre arbete eller för att man vill börja om på ett nytt ställe. Precis så här var det för den 20-åriga venezuelanskan Jacqui Saburido. Hon flyttade till USA främst för att förbättra sin engelska och för att komma hemifrån under en period.

Eftersom många ungdomar väljer att göra just detta, så trodde hon inte att det skulle gå fel. Hon var hoppfull inför framtiden och såg mycket fram emot ett nytt liv i USA:

Men det som senare kommer att hända skulle förändra allting till en katastrof. Men detta var det inget hon hade en blekaste aning om.

Jacqui Saburido bestämde sig vid 20 år ålder att flytta till USA för att förbättra sin engelska. Som du kan se var hon en väldigt vacker tjej.

1999 flyttade äntligen Jacqui Saburido till Texas för att studera. Den vackra unga kvinnan visste fortfarande inte att ”The American Dream” ganska omgående skulle förvandlas till en mardröm. Hon var med om en olycka där hon blev påkörd av en rattfyllerist. Hennes vackra utseende hade helt plötsligt förvandlats till något helt annat. När hennes pappa ser henne igen fryser hans hjärta av den fruktansvärda chocken.

När man ser före och efterbilder på vad som orsakade olyckan blir man verkligen känslomässigt berörd. Du kan se allting i videoklippet här under.

Glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se mer i videoklippet här nedan:

Suavomedia