När en lastbilschaffis stannar för…

När en lastbilschaffis stannar för rött glider en liten Nissan Micra upp jämsides…

Ur Micran hoppar en blondin, som springer runt till lastbilens förardörr och knackar på. Lastbilschaffisen vevar ned rutan och blondinen säger:

– Hej, jag heter Linda och din last håller på att läcka ut! Lastbilschaffisen struntar fullständigt i blondinen, men när han stannar vid nästa rödljus glider Micran upp jämsides igen.

Blondinen hoppar ur, springer runt och knackar på förardörren. Lastbilschaffisen vevar ned fönstret och blondinen utbrister igen:

– Hej, jag heter Linda och din last håller på att läcka ut! Lastbilschaffisen skakar på huvudet och fortsätter nedför gatan. Vid det Andfådd hoppar blondinen ur Micran, springer runt och knackar på fönstret på förardörren.

Lastbilschaffisen vevar ned fönstret och blondinen säger på nytt:

– Hej, jag heter Linda och din last håller på att läcka ut! När det blir grönt drar lastbilschaffisen på och hinner fram till nästa rödljus i god tid innan Micran.

Den här gången hoppar lastbilschaffisen ur och skyndar iväg att möta Micran. Han knackar på fönstret till förardörren och när blondinen vevar ned rutan säger han:

– Hej, jag heter Bosse, det är mitten av januari och jag kör saltbilen!

Suavomedia